browstyling

Nieuw: 3D browstyling!

Onlangs heb ik (Eva) een cursus gevolgd voor Allround Browstyling. Ik wist altijd al dat wenkbrauwen erg belangrijk waren voor het gezicht alleen nu ben ik erachter dat ze veel meer kunnen doen als alleen een mooie indruk geven.

Maar wat is dat precies, wenkbrauwstyling?

Wenkbrauwstyling is meer dan alleen epileren. Het is zoeken naar de perfecte wenkbrauw shape, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Met behulp van milde hars en epileren. Onze brows zijn altijd tailormade. Je kunt dus niet werken met vooraf gekozen sjablonen. Ieder mens is namelijk uniek. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor onze wenkbrauwen maar ook voor bijvoorbeeld onze huid. 

Wenkbrauwen kunnen je ogen liften, je gezicht vorm geven en voor een frisse blik zorgen. Helaas is niet iedereen geboren met perfecte wenkbrauwen. Met de 3D Browstyling kunnen wij wel de ideale vorm creëren bij jouw gezicht. Ze zijn voller, netter, meer uitgesproken en blijven tot 3 tot 6 weken intact.

browstyling   

Finishing touch

Nu ik de Allround Browstyling heb afgerond maak ik graag jouw wenkbrauwen in jouw allerbeste shape. Dan zetten we samen de puntjes op de ‘i’ voor het mooiste resultaat. Wil je weten wat je zelf het beste kan gebruiken? Vraag het ons!

Revitalash

Om de resultaten zelf goed bij te houden thuis adviseren wij mooie producten om je wenkbrauwen mee bij te tekenen en ze omhoog te kammen met onze brow-gel van Revitalash, dit product helpt je om je wenkbrauw in natuurlijke vorm te houden, je wenkbrauw haartjes te hydrateren zodat ze gezonder en voller ogen.

Ook is het product waterresistent, zodat het de hele dag blijft zitten maar het wel makkelijk verwijderd kan worden! Heel makkelijk en snel te gebruiken, voor iedereen geschikt.

Last van uitgedunde plekken in de wenkbrauwen? Ook hebben wij speciale serums om de wenkbrauwen op een natuurlijke manier laten groeien, want we gaan liever voor een mooi resultaat op de langere termijn! Wil jij dit product bestellen? Neem dan contact met ons op dan zorgen we dat dit product op voorraad is voor jou. 

Wil je een afspraak bij mij maken voor perfecte wenkbrauwen? Maak dan een afspraak bij mij (Eva) en vraag naar de perfecte wenkbrauwen! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.