Voedingsprogramma op maat

Stacy van Abdeele – Gezondheidscoach van Healthy, fit & in shape

Sinds kort werken wij samen met gezondheidscoach Stacy van Abdeele, van Healthy, fit & in shape. Stacy komt Mooii by Angelique versterken met haar voedingsprogramma’s op maat.

Lees hier Stacy haar verhaal!

Even mijzelf voorstellen:

Mijn naam is Stacy en sinds 2017 ben ik werkzaam als gezondheidscoach waarbij ik mensen (online) begeleid naar een gezondere levensstijl. Een levensstijl waarbij je regelmatiger en gevarieerder gaat eten. Je zult zien dat gezond eten niet alleen lekker is, maar ook nog eens erg makkelijk. Tevens is het heel goed te combineren met een drukke agenda.

Nadat ik zelf 14 kilo zwaarder was geworden in een korte tijd, moest voor mij het roer om. Ik ben bewuster en met regelmaat gaan. Daardoor ben ik niet alleen alle kilo’s weer kwijt geraakt, maar heb ook veel meer zelfvertrouwen, energie en geen last meer van het welbekende jo-jo effect.

Je hoeft niet bang te zijn dat je dit alleen moet doen. Als jouw persoonlijke coach begeleid ik jou in 4 maanden naar een gezondere levensstijl, waarbij ik jou help naar een voedingspatroon op maat. Wij gaan dit dus echt samen doen.

Sinds 1 oktober ben ik elke maandag te vinden bij Mooii by Angelique. Geïnteresseerd naar een vrijblijvend intakegesprek? Maak dan nu een afspraak via Mooii by Angelique!

Mooii by Angelique

Voor & na foto

Voor en na - Mooii by Angelique

Voor & na foto

Voor en na - Mooii by Angelique