Beauty Angel ELT

De ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT) staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van:

  • Collageen
  • Elastine
  • Hyaluron
Beauty Angel ELT - Mooii by Angelique

Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

De Beauty Angel ELT lichtsessie maakt een efficiënt gebruik van de verschillende lichtspectra mogelijk. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een breed spectra met een bereik van 570 tot 860 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt.

Zo wordt in tegenstelling tot andere licht-technologieën ook met een grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt. Voor de klant betekent dit een nieuw gevoel van vrijheid. De nieuw ontwikkelde reflectoren en lichtfilters garanderen dat alleen de effectieve lichtaandelen gebruikt worden.

UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd. Het samenspel van de precies op elkaar afgestemde componenten zorgt voor de beste effectiviteit en een bijzonder aangename lichtbelevenis.

De hoge effectiviteit van de BEAUTY ANGEL wordt niet alleen door duizenden gebruikers, maar ook door een Researchproject van de Universiteit in Ulm en een medische vrijwilliger studie bevestigd. Aan de wetenschappelijke studie hebben 136 testpersonen deelgenomen.

73% – Voelbare resultaten na het eerste gebruik.

75% – Minder rimpels na regelmatig gebruik.

89% – Verbeterd huidbeeld na eerste gebruik.