De Body Wizard Cryolipolise

Body-Wizard Cryolipolyse/plaatselijk vet bevriezen

Meerdere klinische onderzoeken over honderden cryolipolyse-patiënten heeft aangetoond dat de Cryolipolyse behandeling een van de meest effectieve behandelingen is om het vet te verminderen. En dat allemaal zonder chirurgische ingreep/operatie, zonder risico en hersteltijd!

Het resultaat van de Body Wizard Cryolipolyse behandeling, bij Mooii by Angelique, is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de gebieden die zijn behandeld. Het vet wordt met de Cryolipolyse behandeling plaatselijk bevroren, om vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam te worden afgevoerd.

Oftewel: Geen speciaal dieet, geen naalden, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!
Bij Mooii by Angelique ben je aan het juiste adres voor de Body Wizard Cryolipolyse behandeling!

Hoe werkt Cryolipolyse precies?

Het onderliggende vetweefsel wordt gekoeld met een non-invasieve applicator, die het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Als vetcellen met deze techniek worden blootgesteld aan extreme kou, dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in werking gezet.

Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk aan dunner met als resultaat: zichtbaar minder vet! De Body Wizard Cryolipolyse behandeling is geschikt voor de buik, ‘love handles’, armen, billen en bovenbenen. De Body Wizard Cryolipolyse is voor bijna iedereen geschikt, zelfs voor sporters die last hebben van vetophoping op bepaalde zones.

Cosbeau slimming serum

Na afloop van de Body Wizard Cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend serum met een massagetechniek aangebracht op de behandelde zone. Hiervoor hebben ze speciaal het Cosbeau slimming serum ontwikkeld, wat voor maximaal resultaat de gehele behandelcyclus gebruikt moet worden, ook thuis! Dit serum is geschikt voor het hele lichaam.

De bewezen werkende stoffen in het Cosbeau slimming serum:

  • Spirulina – Verstevigd en herstructureerd de huid.
  • Soja – Remt de vorming van nieuwe adipocyten (cellen die verantwoordelijk zijn voor vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbeterd de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid.
  • Hibiscus esculentus extract – Voor een versteviging van de huid.
  • Hyaluronzuur – Vermindert de rimpelvorming van de huid.
  • Citrus auranthium amara fruit extract – Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid.

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen lezen tijdens de sessie een boek, gaan internetten of doen een dutje.

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde en verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

De Body-wizard Cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs fanatieke sporters die van vetophoping af willen. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Zolang er nog vet voelbaar aanwezig is op de te behandelen plek, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het realiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.