Cosmetisch arts

Mooii van binnen, Mooii van buiten

Dr. Thierry De Smedt

Reeds lang streeft Dr. Thierry naar een meer vreugdevol leven voor zijn patiënten. Hun lichamelijke schoonheid doet mensen stralen en maakt dat ze zich innerlijk beter gaan voelen. Dr. Thierry streeft ernaar om die schoonheid te optimaliseren door zich te focussen op een verjonging van de huid en een structurele aanpak van de vorm. De juiste injectie op de juiste plaats maakt dat mensen opnieuw, of nog meer, gaan stralen.

Na zijn assistentschap op de diensten Algemene Heelkunde en Plastische en Reconstructieve Heelkunde in o.a. het UZA realiseert Dr. Thierry zijn ambitie om een beter cosmetisch arts te zijn door het volgen van talrijke opleidingen, congressen en workshops in binnen- en buitenland. Elk jaar worden er nieuwe technieken en producten ontwikkeld die bijdragen in het streven naar die natuurlijke jeugdige schoonheid. Om tot de besten te behoren, is het daarom belangrijk om zich continu bij te scholen.

Wij zijn bij Mooii ontzettend blij met de samenwerking met Thierry . Vooral zijn holistische benadering past perfect bij onze werkwijze .

Mooii van binnen – Mooii vanbuiten

Cosmetisch arts Thierry de Smedt

KNMG GEREGISTREERD

Per 1 juli 2019 is de titel cosmetisch arts KNMG een beschermde titel. Vanaf dat moment is het profiel cosmetische geneeskunde een erkende medische discipline in de Nederlandse gezondheidszorg. Voor ons is dit heel goed nieuws, want onze arts is KNMG geregistreerd! Wij kunnen dus deze service blijven aanbieden.

Voor meer informatie hierover kan je op de link hieronder klikken.

NVGC Logo - Mooii by Angelique