DREAMSHAPER

De technologie die tijdens de DreamShaper behandeling wordt gebruikt heet Biostimulatie. Hierbij worden je spieren op een prettige manier getraind waardoor gelijktijdige vetafbraak wordt bevorderd, de lymfedrainage verbeterd wordt en je huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd.

Waarom biostimulatie?

Biostimulatie is het meest veilige alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, face-lift, fillers en botox. Biostimulatie bevorderd de lichaamsprocessen op een manier waardoor het lichaam weer mooier, slanker, vitaler en gezonder wordt.

De DreamShaper heeft een meervoudige werking en pakt alle oorzaken van een esthetisch probleem gelijktijdig aan. Het werkt in synergie op vetweefsel, spieren, huid- en lymfecirculatie voor ongeëvenaarde resultaten direct vanaf de eerste behandeling.

Mooii by Angelique

Geen enkel afslanksysteem is completer in zijn werking dan de Ultratone Dreamshaper!

  • Gecontroleerde cavitatie – Opgeslagen vetten worden door gecontroleerde cavitatie direct vrijgegeven.
  • Lipolyse – Breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.
  • Lymfedrainage – Stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Vermindert vochtretentie.
  • Bevordert de bloedcirculatie – Verbetert de zuurstofvoorziening en energie aanvoer naar de spieren.
  • Spierstimulatie – Verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.
  • Huidverbetering – Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakt en verstevigt de huid die door het afslanken slapper is geworden.
  • Anti-cellulite – De combinatie van bovenstaande technieken is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.
  • Pijnverlichting & Rehabilitatie – Stimuleert het zelfherstellend vermogen. Maakt het lichaam sterker en gezonder. Versnelt het herstel van blessures met 50%.
  • Wellness – Lumi therapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannende en comfortabele wellness sessie.

TRIO LIPO – Drievoudige aanpak van vetophoping

1. Ultrasound

Gecontroleerde vetafbraak d.m.v. laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige Cavitatie. Dit resulteert in een directe vrijgave van opgeslagen vetten door adipocyten (vetcellen). Het bestrijdt vetophopingen en vermindt cellulite.

2. OCM Lypolyse

Dit verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Het transporteert het vrijgekomen glycerol als energie (glycogen) naar de spieren.

3. Biofrequentie

Het verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Biofrequentie verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.