Cellics

Totale celgezondheid en huidverjonging in een heerlijk ochtend elixer.

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?

Je doet heus wel je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een ander gezond mineraal, anti-oxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de kattenbak die dringend aan verschoning toe is, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je ’s avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateer je dat je er wel eens stralender uitzag.

Cellics Cell Elixir - Mooii by Angelique

Daarom ontwikkelden wij Cellics voor jou

In Cellics stopten we je aanvulling op je vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. Het summum aan bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten jou stralen!

Huidverjonging, vitaliteit en gezonde cellen van binnenuit?

Met Cellics “Natural Skin Architecture” kan het nu en … zonder gedoe. Wij (twee Nederlandse huidspecialisten en een orthomoleculair en natuur geneeskundig therapeut) sloegen afgelopen jaar de handen ineen en maakte een revolutionair cel, huid en vitaliteit supplement dat je heel makkelijk inneemt.

Cellics - Mooii by Angelique

Cell Elixer

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid! Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

6 gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Hyaluronzuur houdt je vochtbalans in je huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij.

MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen.
Snellere genezing van wonden en blessures door de bouwstoffen in het Cell Elixer.
Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.

Een ware pep voor je immuunsysteem.
L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.

Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.
Ze beschermen tegen de zon.

Het Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten.

Cell Omega

Hiermee zet je een belangrijke stap op weg naar een glanzende huid en gezonde vitale cellen! De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis. Deze visolie ondersteunt je hart en bloedvaten, en draagt zorg voor een soepele huid. De omega-3 vetzuren in Cell Omega ondersteunen een goede werking van je hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie, meer focus en een beter geheugen. Voor algemeen gebruik neem je 2x per dag één Cell Omega softgel in.

Wil je daarnaast specifiek werken aan je vetverbranding, het verlagen van je ontstekingsreacties of aan je hersenen? Volg dan één van onderstaande
adviezen:

Tevens verhoogt Cell Omega de vetverbranding.
Neem dan bij elke maaltijd, 3x per dag, één Cell Omega softgel bij de maaltijd in.

Neem ‘s avonds 2-3 softgels in bij het avondeten als je op de hersenen, geheugen, concentratie en focus wilt werken.

Cell First

Met Cell First van Cellics zet je een belangrijke stap naar gezonde cellen en meer vitaliteit en energie!
Cell First is een antioxidanten boost met heel veel extra’s:

  • ✓ Cell First beschermt je cellen en je collageen.
  • ✓ Cell First versterkt je immuunsysteem.
  • ✓ Cell First werkt op een zachte manier ontgiftend door de toevoeging van  spirulina en chlorofyl.
  • ✓ Cell First ondersteunt je darmen.
  • ✓ Cell First beschermt je tegen de zon.