Collageenscan

Omdat we willen waarmaken wat we beloven maken wij, bij Mooii by Angelique, gebruik van de collageen huidscan.

Dit doen we omdat iedere huid is nu eenmaal uniek is en we niet altijd alles aan de buitenkant kunnen aflezen. Leeftijd is ook slechts een getal en wil niet altijd wat zeggen.

Daarom starten we in ons instituut altijd met het opnemen van de binnenkant. Dit doen we d.m.v. een persoonlijke anamnese en een collageenscan. Zo kunnen we bepalen hoe de kwaliteit van jouw huid er echt aan de binnenkant uitziet. Het mooie aan de collageenscan van Mooii by Angelique is dat wanneer we dit in kaart hebben gebracht, we een prachtige basis hebben om een gedegen huidplan te maken.

Dankzij de collageenscan hebben we alvorens we gaan behandelen een mooi totaalplaatje van de huid, zodat we veel gerichter kunnen gaan werken aan een mooiere huid.

Zo voorkom je teleurstelling omdat we zo precies weten of de huid in de juiste conditie is om b.v. een kuur te starten. Aan de hand van de uitkomst bouwen we samen met jou aan een stralende huid die zich jonger gedraagt.

Op de koop toe krijg je er, gratis en voor niks, een fit en vitaal lichaam bij. Dat is waar wij bij Mooii by Angelique samen met jou aan willen werken.