Dreamshaper - Mooii by Angelique

Ultratone Dreamshaper buik en love handles

Op dit moment is Biostimulatie super hot in de beauty wereld. Bij Mooii by Angelique werken we met de Ultralift van Ultratone, de wereldmarktleider op dit gebied. Want onze klanten verdienen alleen het allerbeste! Uiteraard staat deze behandeling in onze top 3 slimming & shaping treatments.

Veel klanten komen specifiek voor het behandelen van hun buik en love handles. Daarom hebben we dit een aparte categorie gegeven binnen de Ultratone Dreamshaper. De combinatietherapie met Ultrasound & Lymfedrainage zijn het meest effectief gebleken in de bestrijding van vetophoping bij de buik & lovehandles.

Wil jij ook van die vervelende lovehandles af? Of dat buikje wat maar in de weg blijft zitten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

De Cellulite Removal Plan - Mooii by Angelique

Body Wizard Cryolipolyse / plaatselijk vet bevriezen

Meerdere klinische onderzoeken over honderden cryolipolyse-patiënten heeft aangetoond dat de Cryolipolyse behandeling een van de meest effectieve behandelingen is om het vet te verminderen. En dat allemaal zonder chirurgische ingreep/operatie, zonder risico en hersteltijd!

Het resultaat van de Body Wizard Cryolipolyse behandeling, bij Mooii by Angelique, is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de gebieden die zijn behandeld. Het vet wordt met de Cryolipolyse behandeling plaatselijk bevroren, om vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam te worden afgevoerd.

Oftewel:

  • Geen speciaal dieet
  • Geen naalden
  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd

Bij Mooii by Angelique ben je aan het juiste adres voor de Body Wizard Cryolipolyse behandeling!

Behandelingen - Mooii by Angelique

Ultratone Dreamshaper strakke billen, benen en cellulitus

De benen, billen en cellulitus zijn ook zeer populaire gebieden om te laten behandelen met de Ultratone Dreamshaper. Zo populair dat we ook hier een aparte categorie van hebben gemaakt, die ook in onze top 3 Slimming & Shaping Treatments zit!

Het aanpakken van de benen, billen en cellulitus door middel van biostimulatie is de meest effectieve manier tegen vetophoping van dit moment. Laat je verrassen door het ongekende resultaat van de Dreamshaper!

Wil jij ook trots op het strand kunnen lopen met mooie strakke benen en billen? Of wil jij ook van cellulitus af? Dan is de Ultratone Dreamshaper gegarandeerd de methode voor jou om te werken aan je droom-lijf.  Maximaal resultaat op de meest effectieve manier!