Vitaliteitsprogramma – ‘’Slank, Fit & Mooii’’

Vitaliteit is iets wat bij Mooii by Angelique hoog in het vaandel staat! In mijn ogen is vitaliteit en je goed en gezond voelen belangrijker dan wat dan ook. Wat heb je bijvoorbeeld aan geld als je hier niet van kunt genieten omdat je jezelf ziek, beroerd of uitgeblust voelt?

In mijn leven ben ik meerdere keren geconfronteerd met dit soort zaken, of van mezelf, of van andere mensen rondom mij. Zelf heb ik bijvoorbeeld een zware burn-out gehad een aantal jaren geleden. Ik kan je vertellen dat een burn-out echt vreselijk is.

Ik was altijd al bezig met gezonde voeding, maar tijdens die burn-out merkte ik pas hoe belangrijk het is om jezelf écht goed te voelen.

Tijdens deze moeilijke periode heb ik gemerkt wat de kracht was van échte voeding. Ik merkte dat ik veel meer in eigen handen had dan dat ik zelf altijd had gedacht, en dat ik dankzij de juiste voeding invloed had op mijn energieniveau en dus direct op mijn leven.

Vanaf die tijd ben ik een stuk bewuster gaan leven en sindsdien pas ik de 80/20 regel toe (want ja, natuurlijk houd ik ook af en toe van ‘slechte’ dingen ?).

Het is mijn passie om mijn ervaringen met andere mensen te delen zodat zij zich beter kunnen voelen. Omdat het mijn passie is om mensen te inspireren en motiveren heb ik een vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Allemaal uit eigen ervaring… En ja, ik moet daar ook nog altijd mijn best voor doen. Het gaat ook niet altijd vanzelf.

Je kunt niet weten wat gezonde voeding voor je kan betekenen totdat je het zelf ervaart! Het heeft echt een impact op je leven, zowel lichamelijk als geestelijk. Had ik dat maar eerder geweten…

Mooii by Angelique

Voeding staat bovenaan in de piramide.
Daaronder staat voldoende bewegen.
Op tijd je rust nemen.
Positieve mindset.
Fijne relaties.

Door de balans in deze zaken creëer je een zinvol leven.

Hieruit is het programma: ‘’Slank, Fit & Mooii’’ ontstaan.

Het programma omvat alle onderdelen van deze piramide en… het belooft ook nog een prachtig slank silhouet.