<< Keer terug naar onze klantenservice

 

Alle verkochte producten vallen onder de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u, als consument, er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mooii By Angelique is niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die de klant lijdt als gevolg van het gebruik van een Product, tenzij de Klant bewijst dat de schade is ontstaan door opzet of bewuste roekeloosheid van Mooii By Angelique. Mooii By Angelique is niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die de klant of enige derde lijdt als gevolg van het feit dat een door Mooii By Angelique geleverd Product niet gebruikt kan worden, tenzij de Klant bewijst dat de schade is ontstaan door opzet of bewuste roekeloosheid van Mooii By Angelique.

 

Defect product ontvangen?

Wanneer een product dat u op onze website heeft besteld, defect bij u is aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een vervangend product en sturen dat kosteloos naar u op.

Een defect product hoeft in principe nooit terug gestuurd te worden naar Mooii By Angelique. Wel kunnen wij in zeer uitzonderlijke gevallen vragen het op te sturen, als wij het defecte product nader willen onderzoeken samen met de fabrikant. Dit doen wij alleen in goed overleg met u en de kosten van deze retourzending zijn altijd voor onze rekening.

 

Verkeerd product ontvangen?

Mocht u een onjuist product ontvangen, dan vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. De kosten voor een eventuele retourzending en voor de verzending naar u toe zijn vanzelfsprekend  voor rekening van Mooii By Angelique.

 

Herroepingsrecht

Is uw bestelling niet helemaal wat u ervan had verwacht?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

 

Vul online het retour formulier in of laat ons via een andere weg weten dat u een retour melding heeft.

Let op! Zonder aanmelding van jou retour recht kunnen wij de retour melding niet in behandeling nemen!

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wanneer een bestelling gedeeltelijk retour komt zullen de kosten van deze artikelen verwerkt worden en exclusief verzendkosten aan u worden gecrediteerd .

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Let op! Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wanneer een bestelling gedeeltelijk retour komt zullen de kosten van deze artikelen verwerkt worden.

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze dienstverlening of producten dan kunt altijd contact opnemen met ons.

Mooii By Angelique helpt u graag verder om te komen tot een passende oplossing.